Laatste nieuws
 

Sport en spel op de camping

Een vakantie om zich uit te leven, te lachen en plezier te maken! Camping Le Walric en zijn sport- en spelteam laten hun fantasie de vrije loop voor een programma vol verrassingen en ontdekkingen. Profiteer van de sporttoestellen, de recreatieve activiteiten en ander vermaak die dagelijks georganiseerd worden in juli en augustus voor een aangename vakantie op de camping in de Baai van Somme, in het teken van gezelligheid en goed humeur!

Overdag, activiteiten voor het hele gezin!

De hele dag door biedt de camping een groot scala aan leuke sport- en spelactiviteiten, voor wat ontspanning in een familiesfeer. We hebben alles wat u zich maar wensen kunt: een openlucht fitnessruimte en Zumba lessen om in vorm te blijven, de zomerdans om kennis te maken met andere kampeerders, waterpolowedstrijden, een volleybalterrein en een tennisveld om zich te ontspannen en uit te leven, of klaverjasdrive voor als u minder sportief bent. En natuurlijk de partijtjes pingpongen, en niet te vergeten de jeu de boules wedstrijden tussen vakantiegangers. Een gevarieerd activiteitenprogramma voor goed gevulde dagen op de camping!

's Avonds is het tijd voor een dansje, optredens en feesten!

Ontdek 's avonds de vele activiteiten en thema-avonden op de camping, in de bar of voor het podium. Alle kampeerders komen bij elkaar, en vermaken zich met het gezin, vrienden in een feestelijke sfeer waar gezelligheid troef is. Op programma: happy hour in de bar en borrelbal, quizz en loto's, muziekoptredens en karaoké, dansavonden en voorstellingen, jeu de boulen bij nacht... Groot en klein gaan weer naar huis met onvergetelijke herinneringen!

Een kampeervakantie waar kinderen en tieners koning zijn!

In het hoogseizoen ontvangt de Kabouterclub (Club des Lutins) de kleine kampeerders 's morgens met spelletjes, knutsel- en sportactiviteiten onder leiding van een vrolijk sport- en spelteam. De kleine kampeerders kunnen zich ook vermaken in de speeltuinen met schommels, draaischijf, veertoestellen en glijbanen, en natuurlijk de springkussen, die altijd erg in trek zijn. Ideaal om vriendjes te maken tijdens de vakantie!
De tieners worden niet vergeten! s' Middags kunnen ze lekker chillen, en meedoen aan de vele activiteiten die voor hun georganiseerd worden: olympiades, sport- toernooien en challenges, sumo gevechten, boogschieten voor beginners, georganiseerde avonden, en natuurlijk de speelhal met videospelletjes, biljart, flipperkast en tafelvoetbal. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke kampeervakantie!

 
Campingaanbod in Saint-Valery-sur-Somme

Ontdek onze accommodaties

Als gezin, als koppel of met vrienden, breng een onvergetelijke vakantie door in een stacaravan! Camping Le Walric in Saint-Valery-sur-Somme biedt een ruime keuze aan stacaravans voor 2 tot 6 personen - met 1, 2 of 3 slaapkamers. Kampeervakanties in de open lucht om weer in contact te komen met de natuur! In een tent, caravan of camper verblijft u zo dicht mogelijk bij de natuur op een kale standplaats van ongeveer 95 m² afgebakend door heggen, op een vlakke grasgrond. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Meer info