Laatste nieuws
 

Huur op jaarbasis

Wordt eigenaar van een stacaravan in de Baai van Somme

Wordt eigenaar van een stacaravan in regio Hauts-de-France, in een prachtig park van 6 hectares genesteld in de Baai van Somme! De 4-sterren Camping Le Walric biedt seizoenarrangementen, en de huur van een kavel op jaarbasis in Saint-Valery-sur-Somme, op steenworp afstand van de stranden van de streek Manche, tussen Le Crotoy en Cayeux-sur-mer in Picardie maritime.

Huur een kavel op jaarbasis, en wordt eigenaar van een recreatiewoning in de Baai van Somme!

Tussen 31 maart en 1 november bent u vrij om te komen opladen, te genieten van uw stukje groen, en een frisse neus te halen in de Baai van Somme wanneer u maar wilt! Opdat deze droom werkelijkheid wordt, hoeft u alleen maar te kiezen tussen het huurarrangement “Liberté Grand Confort” voor stacaravans, en het mobiel recreatieverblijf naar keuze te laten installeren... De camping kan u helpen om een arrangement te vinden die het beste past bij uw wensen en budget.

Neem contact met ons op voor meer informatie, en de beschikbaarheid!

De voordelen van een optrekje in Picardië, Hauts-de-France:

  • Als eigenaar profiteert u van interessante "lang verblijf" tarieven.
  • U hoeft uw vakantie niet meer lang van tevoren te boeken; u kunt zelfs op het laatste moment besluiten een weekendje weg te gaan!
  • Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van het overdekte en verwarmde zwembad, de faciliteiten en activiteiten (in het hoogseizoen), maar ook van de recreatieve voorzieningen van een 4-sterren camping van menselijk formaat.

Een tweedehands stacaravan kopen in regio Hauts-de-France

Het hele jaar door heeft de camping interessante aanbiedingen voor de aankoop van een tweedehands stacaravan in de Baai van Somme. Bekijk snel onze favorieten, en de stacaravan-aanbiedingen die ter plaatse te koop staan.

Goed te weten

  • Tijdens de maanden NOVEMBER, DECEMBER, JANUARI, FEBRUARI en MAART, kunnen de vaste kampeerders hun materiaal gratis leeg achterlaten; de sanitaire installaties op de camping zullen worden afgesloten, om bevriezing te voorkomen.
  • De vaste kampeerders moeten zich strikt aan de campingregels houden; in het bijzonder aan de regels betreffende de seizoenarrangementen, waarvan er een exemplaar bij de ingang van de camping opgehangen zal worden.
  • Onze gasten krijgen tegen een borg van €40 een magnetische sleutel overhandigd die toegang tot de camping verschaft. Voor iedere verloren of beschadigde sleutel zal hetzelfde bedrag in rekening gebracht worden.
  • Alléén de gasten met camping-armband hebben toegang tot het zwembad, waar ze zich strikt houden aan de veiligheid- en hygiënische regels van deze onbewaakte installatie.

TARIEVEN 2021 "Vrijheidspakket met groot comfort" (niet nominatief)
Tarifs
du 03/04 au 01/11
Voorwaarde
3419 € De betaling van het pakket moet volledig worden betaald door de 31/08
In optie
200 € 16A elektrische aansluiting

1 standaard staanplaats van ongeveer 120 m² omvat: de rioolaansluiting, 1 eigen drinkwaterkraan, 1 elektra aansluiting van 10 ampère, douches en warm water inbegrepen, plaats voor de stacaravan en de auto, voor een onbepaald aantal personen (onderverhuur uitgesloten en verboden)


TARIEVEN 2021 "Vrijheidspakket" (niet nominatief)
Tarifs
du 31/03 au 01/11
Voorwaarde
De opties :
Per extra installatie (2e caravan) 200 €
2876 € De betaling van het pakket moet volledig worden betaald door de 31/08

1 standaard staanplaats van ongeveer 95 m² omvat: 1 elektra aansluiting van 6 ampère, douches en warm water inbegrepen, plaats voor de caravan en de auto, voor een onbepaald aantal personen (onderverhuur uitgesloten en verboden).
Voor dit pakket nemen we geen nieuwe klanten meer aan.

Contracten en bijlagen zijn op aanvraag beschikbaar door het invullen van het contactformulier.

 
Campingaanbod in Saint-Valery-sur-Somme

Ontdek onze accommodaties

U zult profiteren van nieuwe stacaravans. Ze bestaan uit 1 tot 3 slaapkamers voor 2 tot 6 personen. Met onze hoogwaardige stacaravans, is alles erop gericht om u een comfortabel verblijf in Saint Valery op Camping de la Croix L'Abbé. te garanderen. Uw stacaravan wordt een oase van rust waar u graag naar terugkeert na uw uitstapjes naar de Baie de Somme.

Meer info