Huur op jaarbasis

Wordt eigenaar van een stacaravan in de Baai van Somme

Wordt eigenaar van een stacaravan in regio Hauts-de-France, in een prachtig park van 6 hectares genesteld in de Baai van Somme! De 4-sterren Camping Le Walric biedt seizoenarrangementen, en de huur van een kavel op jaarbasis in Saint-Valery-sur-Somme, op steenworp afstand van de stranden van de streek Manche, tussen Le Crotoy en Cayeux-sur-mer in Picardie maritime.

Huur een kavel op jaarbasis, en wordt eigenaar van een recreatiewoning in de Baai van Somme!

Tussen 31 maart en 1 november bent u vrij om te komen opladen, te genieten van uw stukje groen, en een frisse neus te halen in de Baai van Somme wanneer u maar wilt! Opdat deze droom werkelijkheid wordt, hoeft u alleen maar te kiezen tussen het huurarrangement “Liberté Grand Confort” voor stacaravans, en het mobiel recreatieverblijf naar keuze te laten installeren... De camping kan u helpen om een arrangement te vinden die het beste past bij uw wensen en budget.

Neem contact met ons op voor meer informatie, en de beschikbaarheid!

De voordelen van een optrekje in Picardië, Hauts-de-France:

Een tweedehands stacaravan kopen in regio Hauts-de-France

Het hele jaar door heeft de camping interessante aanbiedingen voor de aankoop van een tweedehands stacaravan in de Baai van Somme. Bekijk snel onze favorieten, en de stacaravan-aanbiedingen die ter plaatse te koop staan.

Goed te weten

TARIEVEN 2021 "Forfait liberté grand confort" (niet op naam)
Tarieven
van 03/04 tot 01/11
Voorwaarde
3419 € Het arrangement volledig afbetaald zijn moet uiterlijk 31/08
Optionele extra's
200 € Elektrische aansluiting 16A

1 standaard staanplaats van ongeveer 120 m² omvat: de rioolaansluiting, 1 eigen drinkwaterkraan, 1 elektra aansluiting van 10 ampère, douches en warm water inbegrepen, plaats voor de stacaravan en de auto, voor een onbepaald aantal personen (onderverhuur uitgesloten en verboden)


TARIEVEN 2021 "Forfait liberté" (niet op naam)
Tarieven
van 31/03 tot 01/11
Voorwaarde
Opties :
Per extra installatie (2e caravan) 200 €
2876 € Het arrangement volledig afbetaald zijn moet uiterlijk 31/08

1 standaard staanplaats van ongeveer 95 m² omvat: 1 elektra aansluiting van 6 ampère, douches en warm water inbegrepen, plaats voor de caravan en de auto, voor een onbepaald aantal personen (onderverhuur uitgesloten en verboden).
Voor dit pakket nemen we geen nieuwe klanten meer aan.

Contracten en bijlagen zijn op aanvraag beschikbaar door het invullen van het contactformulier.