Laatste nieuws
 

Uw vakantie op een camping in de Baai van Somme, met overdekt en verwarmd zwembad!

Uw droomvakantie in de Baai van Somme is compleet met het overdekte en verwarmde zwembad van 4-sterren Camping Le Walric. U kunt zich helemaal uitleven in het overdekte aquacentrum met groot bassin, een bubbelbad en een verwarmd pierenbad voor de kleintjes!

Wat heerlijk om te kunnen zwemmen wanneer u maar wilt!

In het overdekte zwembad is het water altijd goed op temperatuur, dus de plek bij uitstek om samen met het gezin te zwemmen en plezier te maken. Als de temperaturen stijgen in de zomer gaat het zwembad open, om heerlijk in de buitenlucht te kunnen zwemmen! Mocht de Picardische zon het af laten weten, of wanneer het zomerseizoen ten einde loopt, kunt u nog altijd tot de sluiting van de camping genieten in het aquacentrum. Zelfs de grootste koukleumen hebben reden genoeg om hun vakantie te boeken op de camping met overdekt en verwarmd zwembad in Baai van Somme!

Kom volop van het water genieten!

U zoekt wat beweging tijdens uw vakantie? Ontdek de rek- en strekoefeningen, de waterpolo wedstrijden en andere leuke wateractiviteiten die in het hoogseizoen georganiseerd worden! U wilt gewoon lekker luieren? Na een paar baantjes getrokken te hebben kunt u heerlijk bijkomen op de zonneweide; neem plaats op een van de ligstoelen aan het zwembad om te zonnen, te lezen, een dutje te doen of om naar uw favoriete muziek te luisteren. U wilt wat relaxen na een zware wandeltocht in de Baai van Somme? Laat de vermoeidheid maar van u afglijden in het bubbelbad, voor wat ultieme ontspanning en wellness!
Uw kinderen maken voor het eerst kennis met het zwembad? Het verwarmde pierenbad is dé ontmoetingsplek voor jongste kampeerders, die hier veilig in het water kunnen spelen met de ouders!

INFORMATIE OVER HET ZWEMBAD

Het overdekte aquacentrum is vanaf de opening van de camping geopend, en verwarmd tot de camping weer dichtgaat.

Openingstijden: In het laagseizoen 10.00-18.00 uur/week en 19.00 uur (vrijdag en zaterdag) - In het hoogseizoen 10.00-20.00 uur.

Ter herinnering:

-De toegang tot het aquacentrum is exclusief voor campinggasten met campingarmbandje.
-Zwemshorts, bermuda's en lange zwemkleding zijn strikt verboden.
-Ondanks dat er toezicht is, kan het etablissement niet verantwoordelijk gesteld worden in geval van ongelukken. Ouders zijn volledig aansprakelijk voor hun kinderen, en moeten hen in de gaten houden.
-Kinderen tot 10 jaar moeten vergezeld zijn van een meerderjarig persoon.
-Ten behoeve van hun veiligheid, denk aan zwembandjes of een zwemband voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen.
-Burkini is niet toegestaan

 
Campingaanbod in Saint-Valery-sur-Somme

Ontdek onze accommodaties

Als gezin, als koppel of met vrienden, breng een onvergetelijke vakantie door in een stacaravan! Camping Le Walric in Saint-Valery-sur-Somme biedt een ruime keuze aan stacaravans voor 2 tot 6 personen - met 1, 2 of 3 slaapkamers. Kampeervakanties in de open lucht om weer in contact te komen met de natuur! In een tent, caravan of camper verblijft u zo dicht mogelijk bij de natuur op een kale standplaats van ongeveer 95 m² afgebakend door heggen, op een vlakke grasgrond. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Meer info