Kampeerplaatsen in de Baai van Somme in Walric ****

En als u nu eens uw volgende kampeervakantie doorbracht in de Baai van Somme, in regio Hauts-de-France? De 4-sterren camping Le Walric is de ideale bestemming om te kamperen op een uitgestrekt grasland van 6 hectares vol bomen en bloemen, tussen de zandstranden van Cayeux-sur-Mer en Fort-Mahon in Picardie Maritime!

Een vakantie in de buitenlucht, dicht bij de natuur!

Of u nu met de tent, caravan of camper komt, uw vakantie zal u dichtbij de natuur doorbrengen op een staanplaats van ongeveer 95 m², gelegen op een vlak stukje grasland, afgescheiden door heggen.
Het campingtarief per nacht omvat de staanplaats tot 3 personen voor tent of caravan, parkeergelegenheid voor uw auto, elektra-aansluiting met 6 ampère, douches en warm water. Onze camping heeft wifi, zodat u (tegen betaling) kunt profiteren van het glasvezelnetwerk. Het centrum van St-Valery-sur-Somme ligt op slechts 1 km van de camping. Lopend of op de fiets bent u er zo!

De camping is van 1 april tot 1 november dagelijks geopend. De receptie is geopend van 9u tot 12u en van 14u tot 18u. In juli en augustus van 8u tot 20u.

(Inclusief belastingen, waaronder btw 10%) De tarieven kunnen aangepast worden naar gelang de geheven belastingen.

Sanitair:

De camping beschikt over 2 volledig uitgeruste toiletgebouwen, waarvan één geheel verwarmd. Onze tarieven