Laatste nieuws
 

Huur een stacaravan in de Baai van Somme in Village de la Sabliere **

Camping le Village de la Sablière in Saint-Valery-sur-Somme biedt een ruime keuze aan stacaravans voor maximaal 4 personen - met 2 slaapkamers - op ruime groene staanplaatsen. U vindt vast en zeker de huurwoning van uw dromen om in alle comfort in de Hauts-de-France te verblijven!

Geniet van al het comfort van een 4-sterren camping in dit 2-sterren huurdorp. U heeft namelijk direct toegang tot de diensten en infrastructuren van de 4* camping Le Walric (zwembad, animatie, bar, kruidenier, speeltuinen, tennisbaan, etc.), terwijl u zich in een rustige omgeving bevindt, met huuraccommodaties van hetzelfde niveau.

Modern en zeer functioneel, alle accommodaties bieden een gezellige leefruimte en zijn uitgerust met een volledig scala aan faciliteiten. Er is een houten terras met tuinmeubelen en barbecue. Om in contact te blijven met uw vrienden en familie is in alle accommodaties WiFi beschikbaar (glasvezel, tegen betaling). Het stadscentrum van St-Valery-sur-Somme ligt op slechts 1 km afstand van de camping. U kunt er gemakkelijk te voet of met de fiets komen!

Goed om te weten:
Lakens en handdoeken worden niet verstrekt, evenmin als schoonmaakmiddelen en tafellinnen. U kunt echter ter plaatse wegwerpbeddengoed kopen voor 6 euro per persoon.
Alleen dieren onder de 10 kilo zijn toegestaan in de huuraccommodaties met toeslag.

Ontdek de accommodaties op uw 2-sterren camping en reserveer nu uw stacaravan in de Baie de Somme in Picardië!