Laatste nieuws
 

Huur een stacaravan in de Baai van Somme in Walric ****

Ontdek tijdens de grote vakantie, voor een weekendje of voor een langer verblijf op de camping in de Baai van Somme, de charme van een vakantie in een stacaravan, en boek een comfortabele accommodatie omgeven door 6 hectares prachtig grasland, genesteld in het hart van het kustgebied Picardie Maritime!

Kies voor een onvergetelijke vakantie in een stacaravan, met het gezin, samen of met vrienden!

Camping Le Walric in Saint-Valery-sur-Somme heeft voor u een brede keus aan stacaravans, voor 2 tot 6 personen - met 1, 2 of 3 kamers – geïnstalleerd op ruime, groene plaatsen. U vindt zeker de accommodatie van uw dromen voor een vakantie van alle gemakken voorzien in regio Hauts-de-France!

De accommodaties zijn stuk voor stuk modern en zeer praktisch, voorzien van een gezellige leefruimte en volledig ingericht. U beschikt over een houten terras met tuinmeubels en barbecue. Om in verbinding te blijven met het thuisfront, is er wifi in alle accommodaties (glasvezel, tegen betaling). Het centrum van St-Valery-sur-Somme ligt op slechts 1 km van de camping. U kunt er gemakkelijk lopend of met de fiets naar toe!

Goed te weten:

Lakens en badhanddoeken, of schoonmaakmiddelen en tafellinnen worden niet geleverd. Niettemin kunt u ter plaatse wegwerp beddengoed kopen, voor 6 euro p.p.
Alleen kleine huisdieren zijn, tegen toeslag, toegestaan in de accommodaties.

Ontdek snel alle details over de accommodaties van uw 4-sterren camping, en boek nu al uw stacaravan in de Baai van Somme in Picardië!

 
Kies uw type accommodatie :